10.10 - 22:41

Як носити куртку-сорочку?


 

«Overshirt» у дослівному перекладі можна тлумачити як сорочка, що одягається поверх іншого одягу. Такий тренд вже не один сезон міцно займає перші місця у рейтингах найзручнішого одягу на кожен день. А тенденції популярності такої куртки-сорочки вказують, що цей одяг буде популярним ще багато сезонів поспіль.

Куртка-сорочка – хороший різновид верхнього демісезонного одягу для неформальних образів, проте все ще недоречна для офіційних зустрічей чи офісного дрес-коду. Традиційно, модниці комбінують її зі зручними кросівками та комплектами у спортивному стилі. У магазині одягу OUI можна підібрати також й інші ефектні новинки, які допустимо носити з курткою-сорочкою. 

Ця куртка актуальна для теплої осені та весни. Саме зараз значно розширився перелік речей (обрати потрібний легко на https://oui.com.ua/ru/), з якими стилісти рекомендують носити картаті вовняні сорочки.

pbVzC3mXK6I6uisTUhq_HwPog6owrdrTptky0SAGNXLvW8ORajrNuFQ8wOEaN_eRHXp9LuVvcv_Y8UCVwbCg1CbKZIh1_uCzBjsmgbuIEhOfdiwwaeYyK7r4Yl5o1VJ92bKAEMLw7DS6JENyuH3hztE

1. Худі та толстовки. М'які та теплі худі й толстовки створюють відчуття захищеності, комфорту. Вони ідеально пасують до сучасних моделей курток-сорочок. Пропонуємо носити їх із базовими штанами, які скорегують комплект, не перевантажуючи його фактурами та кольорами.

2. Легінси. Приталені теплі штани чудово виглядають у парі з об’ємним верхом. Це виграшна пара для будь-якої фігури. Обрана куртка яскравих відтінків не лише візуально скорегує фігуру, але й стане акцентною у вашому зручному комплекті.

3. Светри. Зручний светр з високим коміром ідеально підходить для створення затишного образу на осінь. Щоб поєднання светра та куртки було лаконічним і привабливим, використовуйте метод контрастів.

4. Плаття та спідниці. Куртка-сорочка має гарний вигляд з платтями та спідницями міді, проте й короткі моделі можна комбінувати з таким типом верхнього одягу. Поєднання виглядає досить енергійно, сміливо. Наша порада – обирайте речі схожих відтінків, щоб лук не був занадто перевантажений.

5. Штани й брюки. Це найпростіші ідеї, як носити курту-сорочку. Зауважимо, що однотонна куртка допомагає урівноважити образ із потертими джинсами, змінюючи загальне сприйняття.

xO5-F0azEkeR4fXLvV7p2i7cuBJuQj4uhDzJ61wYyhy4n07hHmi8S19K_cLyZ1jNoZ7f_hAwJ2JAONmuVL_iYvMWpQAGQe19cDVbMKvP6Q7BFBn8iWRoLfQ5hUty0FR40TKHxV0tQPPn5sxFAWPyE4A

Змінилися не лише поєднання одягу з overshirt, але й взуття. Модниці можуть обирати дизайнерські короткі чобітки на грубій підошві, фірмові високі чоботи на шнурівці та навіть зручні туфлі на каблуку. 

Куртка-сорочка – важливий елемент для сучасного луку, з яким легко створювати привабливі й зручні комплекти на кожен день. Обирайте власну пару та залишайтеся «на модній хвилі»!

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Skuteczne sposoby na łagodzenie bólu pleców w domu

Ból pleców może być dla wielu osób trudnym przeżyciem, ale istnieją proste i skuteczne sposoby na złagodzenie dyskomfortu, które można zastosować w domu.
Подробнее »»

Эффективные методы облегчения боли в спине дома

Боль в спине может стать тяжелым испытанием для многих людей, но есть простые и эффективные способы облегчения дискомфорта, которые можно использовать дома.
Подробнее »»

Effective methods for relieving back pain at home

Back pain can be a difficult ordeal for many people, but there are simple and effective ways to ease the discomfort that you can use at home.
Подробнее »»

Mathematical function for diagnosis of brain diseases: New opportunities for scientific research

In a study conducted by famous scientists, a new mathematical function was developed and implemented, which allows diagnosing various brain diseases
Подробнее »»

Ефективні методи полегшення болю у спині вдома

Біль у спині може стати важким випробуванням для багатьох людей, але існують прості і ефективні способи полегшення дискомфорту, які можна використовувати вдома.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua