02.11 - 17:50

Ремонт ресторанів під ключ


 

Ремонт ресторанів під ключ

Дизайн оформлення ресторану дуже важливий. Якщо ви зможете створити унікальне, красиве та зручне обіднє середовище, це привабить велику кількість відвідувачів, і бізнес процвітатиме. Компанія NSD Group здійснює у Києві вже понад 15 років. Спеціалізується на проектуванні, декоруванні та будівельних роботах комерційних ресторанів. Має чітке позиціонування на ринку, залишається в авангарді модного та високоякісного дизайну, а також має високопрофесійну команду дизайнерів із високими стандартами.

З чого ж розпочати дизайн та проектування ресторанів?

Стиль ресторану

Перед будь-якою реконструкцією, розбудовою почніть з ідеї та прокладіть свій шлях до декору. Концепції дизайну ресторану можуть варіюватися від класики до фанку, або мати унікальну тему. У будь-якому випадку, визначтеся, яким ви хочете бачити свій ресторан, перш ніж починати планувати дизайн.

План планування

Створення плану розташування дуже важливе. План планування повинен дати вам уявлення про те, де будуть розташовані меблі, її розміри та розстановка. Наприклад, ви хочете, щоб туалет був збоку, а кухня позаду. Для стіни розгляньте можливість використання деяких зносостійких матеріалів на рівні талії та намагайтеся вибирати екологічно чисті та нешкідливі матеріали.

Дизайн входу до ресторану

Один із способів залучити клієнтів до ресторану – зробити вхід, що відкриває очі. Входи мають бути унікальними, елегантними та привабливими. Назви ресторанів мають бути виділені жирним шрифтом і добре видно з дороги. Впевніться, що вхід відповідає тематиці ресторану.

Цільова аудиторія

Плануючи дизайн ресторану, подумайте хто буде вашими клієнтами. Наприклад, якщо ваша цільова аудиторія – студенти коледжів та підлітки, ви можете використовувати яскраві, сміливі кольори у поєднанні з музичними шпалерами та вінтажними меблями. З іншого боку, якщо ваші цільові клієнти – ділові люди, дизайн має бути сучасним, чистим та шикарним. Використовуйте світлі меблі з банкетними стільцями з м'якою оббивкою. Меблі повинні виглядати привабливо і акуратно.

Освітлення

Освітлення має вирішальне значення і має поєднувати електричне та природне світло для створення заспокійливого ефекту. Крім того, правильні світлі тони є важливими, тому що вони впливають на настрій людей. Переконайтеся, що освітлення можна регулювати відповідно до простору, кольору та часу доби.

Якщо ви хочете, щоб ваші клієнти обідали в чистій та комфортній обстановці, але не хочете порушувати роботу вашого бізнесу, тоді найкраще звернутися за допомогою до професіоналів.

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua