13.02 - 13:23

Невеликі зміни в стані волосся можуть бути сигналом про серйозні проблеми зі здоров'ям


 

Невеликі зміни в стані волосся можуть бути сигналом про серйозні проблеми зі здоров'ям. Ось шість ознак, які вказують на те, що вам слід звернутися до лікаря.

  1. Волосся перестає рости. Якщо ви помітили, що ваше волосся перестало рости або зросло дуже повільно, це може бути ознакою різних проблем, таких як дефіцит живлення, гормональні порушення або навіть певні захворювання, такі як анемія.
  2. Втрата волосся. Якщо ви помітили збільшення втрати волосся, це може бути результатом стресу, поганого харчування або навіть генетичних факторів. Проте значний випадання волосся також може бути ознакою серйозних проблем, таких як андрогенна алопеція чи автоімунні захворювання.
  3. Зміни в текстурі волосся. Якщо ваші волосся стали тоншими, ламкими або сухими, це може вказувати на дефіцит певних поживних речовин, таких як біотин або залізо. Також це може бути наслідком шкідливих звичок, таких як перебільшене використання фарбувальних засобів або неправильного використання термічних інструментів для укладання.
  4. Зміни в колірі. Пересічний людина втрачає приблизно 50-100 волосин за день, і це вважається нормою. Проте якщо ви помітили раптову зміну в колірі волосся або з'явлення сивини у ранньому віці, це може бути ознакою стресу, гормональних змін або навіть певних медичних станів, таких як витамінний дефіцит або анемія.
  5. Скальп. Зміни на скальпі, такі як поява лущення, свербіжу або подразнення, можуть бути ознакою дерматологічних проблем, таких як себорейний дерматит чи псоріаз. Ці умови можуть також призводити до втрати волосся.
  6. Зміни в формі волосся. Якщо ви помітили зміни в формі волосся, такі як випадання волосся у плями або зміна в текстурі, це може бути ознакою захворювань, таких як алопеція або тріхотіломанія. У цих випадках важливо звернутися до лікаря для діагностики та лікування.

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua